Dobrodošli! (Welcome!)

Odlučila sam staviti i ovaj blog u funkciju, iz poštovanja prema svim posjetiteljima koji ne mogu ostavljati komentare na matičnom blogu . Nadam se da ću imati dovoljno vremena za dvostruko uređivanje.

I decided to put this blog to function, out of respect to all the visitors who can not leave comments on the blog home. I hope to have enough time for double editing.ponedjeljak, 18. studenoga 2013.

Zimska šuma... Winter forest ...

Ovaj puta nema quillinga. Ovo je tzv Z čestitka (savijana je u obliku slova Z). Oblikom se dobije "dubina". Odlučila sam se za motiv borova. Prigodno, zar ne?
Na pregibima su 3D borići (tzv pop-up) čija se dimnezionalnost vidi kada se čestitka otvori. Slike možda nisu sjajne, ali se nadam da je zamisao ipak vidljiva.

No quilling this time. This is so called Z card (bent in the shape of the letter Z). This form imitate the "depth". I decided to use pine motif.

Inside folds are the pop-up Pines visible
when the card is opened. Pictures may not be great, but I hope that the idea is still visible.when the card is opened. Pictures may not be great, but I hope that the idea still visible.

Broj komentara: 9:

 1. wauuuuuuuu, prekrasno, super. rado bi i ja znala nešto ovakvo napravit.
  ali mislim da je bolje da samo gledam tvoj rad!!!!
  lp

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Irena! Nije ovo teško. Srećom postoji YouTube i puno uputstava za izradu čestitaka. Za kreativku poput tebe to je "piece of cake" ! ;)

   Izbriši
 2. What a delightful xmas tree pop up card

  OdgovoriIzbriši

Hvala vam što ste navratili. Bilo bi lijepo da ostavite komentar. To je putokaz za moj daljnji rad.
Ako vas moji radovi inspiriraju i poželite napraviti slično, molim vas da pitate za dopuštenje iz poštovanja prema autoru.

Thank you for stopping by. It would be nice to leave a comment. It is a guideline for my future work.
If any of my work inspire you and you want to make a similar, please ask for permission to respect the author.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...