Dobrodošli! (Welcome!)

Odlučila sam staviti i ovaj blog u funkciju, iz poštovanja prema svim posjetiteljima koji ne mogu ostavljati komentare na matičnom blogu . Nadam se da ću imati dovoljno vremena za dvostruko uređivanje.

I decided to put this blog to function, out of respect to all the visitors who can not leave comments on the blog home. I hope to have enough time for double editing.petak, 29. studenoga 2013.

Božićni okvirić za fotografije - Christmas photo frame

Jeftini okvir sa zgodnih 5 otvora za fotografije, prigodno ukrašen. 3 otvora pretvorena su u mjesta za ukrase, a u ostala 2 ostavljena su za fotografije.Prema želji moje mlađe kćeri, ovo će biti poklon za njenog dečka, sa njihovim fotografijama.

Cheap box with 5 holes for photos, conveniently decorated. 3 holes are converted into space for ornaments, while the other two are scheduled for photos. According to the wishes of my younger daughter, this will be a gift for her boyfriend, with their photographs.

Broj komentara: 12:

Hvala vam što ste navratili. Bilo bi lijepo da ostavite komentar. To je putokaz za moj daljnji rad.
Ako vas moji radovi inspiriraju i poželite napraviti slično, molim vas da pitate za dopuštenje iz poštovanja prema autoru.

Thank you for stopping by. It would be nice to leave a comment. It is a guideline for my future work.
If any of my work inspire you and you want to make a similar, please ask for permission to respect the author.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...