Dobrodošli! (Welcome!)

Odlučila sam staviti i ovaj blog u funkciju, iz poštovanja prema svim posjetiteljima koji ne mogu ostavljati komentare na matičnom blogu . Nadam se da ću imati dovoljno vremena za dvostruko uređivanje.

I decided to put this blog to function, out of respect to all the visitors who can not leave comments on the blog home. I hope to have enough time for double editing.nedjelja, 27. travnja 2014.

Kolica-kutijica - Baby carriage - box

Malo se igram ovih dana. Evo malih dječjih kolica koja mogu poslužiti kao kutijica za tradicionalni poklon za  prvi posjet novorođenčetu (dar u novcu ili kutijicu sa zlatom). Uz prijašnja plava koja sam napravila prije određenog vremena, baš su zgodan par.

Just playing these days. Here's a small baby carriage that can serve as a box for a traditional gift for a first visit to the newborn (cash or gift box with gold). With previous blue that I made some time ago,  they make a cute couple.
Broj komentara: 8:

Hvala vam što ste navratili. Bilo bi lijepo da ostavite komentar. To je putokaz za moj daljnji rad.
Ako vas moji radovi inspiriraju i poželite napraviti slično, molim vas da pitate za dopuštenje iz poštovanja prema autoru.

Thank you for stopping by. It would be nice to leave a comment. It is a guideline for my future work.
If any of my work inspire you and you want to make a similar, please ask for permission to respect the author.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...