Dobrodošli! (Welcome!)

Odlučila sam staviti i ovaj blog u funkciju, iz poštovanja prema svim posjetiteljima koji ne mogu ostavljati komentare na matičnom blogu . Nadam se da ću imati dovoljno vremena za dvostruko uređivanje.

I decided to put this blog to function, out of respect to all the visitors who can not leave comments on the blog home. I hope to have enough time for double editing.petak, 12. srpnja 2013.

Baby kolica - Baby carriage

Evo još jedan "prvi pokušaj". Volim ja probati svašta. Vidjela sam na internetu mnoga prekrasna mala kolica, pa eto... Mislim da su sasvim solidno ispala s obzirom da su prva. A za što ih možemo koristiti? Recimo, umjesto ukrasne kutije! Stavimo u njih dar u novcu ili neki zlatni nakit.  Daruje li se još to novorođenim bebama kad ih se obilazi po prvi puta? Ili su neka nova vremena?

Here's another "first attempt". I love to try everything. I saw many beautiful little carts on the internet , so ... I think this  turned out quite well, although is the first attempt. Let's use this instead of a decorative box! Put inside money or gold jewelry. Is it a usual gift for newborns during the first visit? Or it is a different time?


 

Broj komentara: 18:

 1. WOW this is fabulous...especially love the quilling on the rim

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Thank you my dear friend! I just left a comment on your blog. Welcome back!

   Izbriši
 2. Stvarno je lepo a kako se upotrebljava,kao cestitka ili kutija za poklon,cuclu ili nesto drugo?Nisam u toku,ali je preslatko:))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Creativa Cale! Ova kolica se mogu upotrijebiti kao kutijica za neki poklončić po želji (novac, zlatnina)a usput su zgodna kao i čestitka ako se na njih doda neka privjesnica sa porukom.

   Izbriši
 3. Baš slatko! Za "bebi pod jastuk"? ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Baš tak Cooky! Stanu uj nih i "penezeki" i kakva kutijica sa zlatom. ;)

   Izbriši
 4. Very, very, nice! Cute and sweet!

  OdgovoriIzbriši
 5. absolutely adorable.
  http://ajourneyintoquilling.blogspot.com
  Chris

  OdgovoriIzbriši

Hvala vam što ste navratili. Bilo bi lijepo da ostavite komentar. To je putokaz za moj daljnji rad.
Ako vas moji radovi inspiriraju i poželite napraviti slično, molim vas da pitate za dopuštenje iz poštovanja prema autoru.

Thank you for stopping by. It would be nice to leave a comment. It is a guideline for my future work.
If any of my work inspire you and you want to make a similar, please ask for permission to respect the author.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...